slipknot anklagas för skolmassaker



Utklädd till Slipknots trummis löpte pojken amok med ett svärd. Han dödade en kamrat och skadade två på högstadieskolan i Sydafrika, innan han greps av polis.
Nu anklagas gruppen för att ha inspirerat till vansinnesdådet.

Det var i måndags som Sydafrika skakades av den blodiga attacken. En skolpojke, utklädd till Slipknots trummis Joey Jardison, högg ihjäl en kamrat med ett svärd på Nic Diederichs technical high school i Krugersdorp. Två anställda på skolan skadades allvarligt.
Enligt Jacob Raboroko, från Johannesburg-polisen, fick de två vaktmästarna motta hugg i ryggen respektive ansikte. De fördes akut till sjukhus med svåra skador.

Pratade om Satan

Nu anklagas Slipknot för att ha inspirerat pojken till attentatet. Enligt Female First har flera studenter berättat för polisen hur pojken imiterade rockstjärnorna. Han sade också att Satan instruerat honom att utföra dådet.

Det är inte första gången som Slipknot hamnar i blåsväder.
2003 hävdade två ungdomar att det var bandets låt ”Disasterpiece” som drev dem till att döda.


jadu, vad ska man egentligen säga ?


Postat av: angelica wallén

alltså seriöst detta är helt sjukt, varför anklaga oskyldiga för detta? det är väl inte deras fel att han var psykiskt störd och gjorde något sådant utklädd till Joey Jordisson? Movies/Music dont create psychos, it makes psychos more creative. Med andra ord är det som att säga att det är Die Hards fel att någon bomba en bensinmack här & där. Jävla offer! (inte du, dom som påstår att det är slipknots fel)

2008-08-22 @ 00:30:41
URL: http://dearang.bloggspace.se
Postat av: Robin Granström

HAHAHAHAH! Underbart! Slipknot är så kungliga! Hade jag velat leka maskerad och gå ut och döda någon hade jag också varit Joey Jordison (med o, inte a). Eller kanske Corey.



Nä, men skämt och slida; Slipknot borde inte få skulden. Det är samma sak som att säga att tomten och julen inspirerar folk att råna ICA på Almgården i Malmö, för en gång kom där in ett gäng i tomtemasker och slog föreståndaren Greger i huvudet med en glasflaska. :(

2008-08-22 @ 15:09:45
URL: http://yoggibajsen.bloggspace.se
Postat av: philip

dom borde absolut inte anklagas för att pojken e ett psycho :O

2008-08-22 @ 17:52:39

har du nått du vill säga?

ditt för och efternamn, tack:
kom ihåg mig tills nästa gång?

skriv gärna din mail/msn: (bara jag som ser den)

glöm inte bloggadressen:

ordet är ditt kompis:

Trackback
RSS 2.0