godnatt och sov gott

ne nu ska jag tametusingen lägga mig och sova, känner mig så slapp och trött ;s ska kliva upp klockan sju imon och greja och sen ta bussen 08:15, känns skönt att börja klockan 9 på en måndag :* hihi. har bar tre lektioner med, engelska - svenska och samhälle tror jag det va. tre roliga lektioner :)

men sov gott och dröm sött sötpropp'z, hoppas att ni alla klarat er från att bli sjuk.
PUSS


jag älskar dom stunder jag har dig här brevid.
att smeka ditt hår och nudda dina läppar,
utan nån tvekan är du den perfekta.

designhjälp?

jag får den frågan typ varje dag hur många gånger som helst.
visst, jag kan göra en design. men det kostar 50 spänn och uppåt, beror på hur lång tid det tar och vad du vill ha hjälp med. pengarna ska sättas in på mitt konto innan du får din design :) och nu kanske ni tänker: "vad är det för snålapa som tar betalt?!", men ingenting här i världen är gratis serru. eftersom jag får så många förfrågningar, och det tar faktiskt ganska så långt tid och väldigt mycket fritid att göra design åt andra OCH att lägga in den, så har jag bestämt mig för att ta ut en liten summa.
maila mig([email protected]) eller kommentera ett inlägg, så kommer vi överens om design och pris.

så ska du ha min hjälp så vet du vad som gäller.
är så less på att sitta flera timmar åh göra en design som folk sedan tar bort den efter fem sex dagar. så nu ska jag börja ta betalt så jag iallafall får ute lite för alla timmar jag lägger ner för att göra era bloggar snyggare än dom mallar som redan finns.

borta bra men hemma bäst

idag åkte jag hem från alexander, känns så tomt nu när han inte är omkring mig och nu när man ska sova så kommer allt kännas så tomt. men jag har ju björnii så jag klara mig nog i natt ;* wiwi. osså alex parfym så det lukta jätte gott i mitt rum. fattas bara han i sängen nu ;) haha!
menmen, imon börjar allvaret på skolan också. det känns faktiskt bra på nått sätt, har smått längtat tills dess. undra bara vad vi ska göra på lektionerna, samma sak som förra året eller ;p haha, isofall har jag redan alla svar till allt men det kan va bra att göra om allt och kanske få mer betyg ^^ wiwi! ska verkligen sattsa på skolan i år och lägga ner tid på den. hejja miiiig!

fick mitt nya schema i fredags förresten, dagarna ser liiite bättre ute iallafall ;p
måndag; 09:00-13:50
tisdag; 08:05-14:45
onsdag; 08:30-13:15, kanske teori mellan 15:05-17:35
torsdag; 08:40-15:40
fredag; 09:05-15:15/16:00

känner mig lite febrig osså jag har smått ont i örat, det liksom dunkar och gör ont vid varje dunk ;s dålig start på skolåret om man skulle bli sjuk nu. fick ont i halva ansiktet igår och det gjorde nå fruktansvärt ont kan jag lova, kändes som om halva ansiktet skulle låssna och örat hade hjärtslag typ. vill inte bli sjuk nue, har för mycket att göra :'| dooh!  menmen, blir man sjuk så blir man, inget att göra åt. är bara att plugga som satan hemma och försöka att inte komma efter i skolan..

du är mitt liv, min kärlek och bästa vän,
och vad som än händer sen ska jag aldrig släppa dig.


jag har hittat min drömprins

känslorna till dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går, jag älskar dig så himla mycket. tanken av att en dag få bära ditt efternamn fyller min kropp med pirr och lycka. du är min man, min andra halva, min lycka, min mening, min stjärna på himlen, mitt allt. det ska alltid vara du och jag älskling, ingenting ska få dela på oss, vi hör ihop. det vi har är äkta kärlek och en dag ska vi byta ringar med varandra i en vacker kyrka. jag har äntligen hittat den jag vill dela mitt liv, jag har hittat min drömprins


fredagen den trettonde april tvåtusensju, du och jag blev vi


ny design igen

vart less på den gamla så jag gjorde en enkeln men ändå fin, vart rätt så nöjd med den. få se när jag sätter mig att pilla ihop en ny , tröttnar väl på denna snart med, vem vet? :D haha.. denna duger ju ett tag så.om du inte ser min nya design tyck på F5 så uppdat. sidan och den nya kommer fram :)

vad tycks?

en snorpuss på morgonen

nu sitter jag här och är så himla rastlös, har vart inne hela dagen sen jag kom hem från skolan. har regnat och blåst kallt som bara den, gillar inte då det regnar såhär mycket :/ uscha, blir så deprimerad av det ;s men har iallafall möblerat om på rummet, ska bara städa och plocka bort några saker ur sängen och sen bädda rent igen så det blir myspys att sova där i natt.
men jag vet iallafall varför jag va så depp igår, har ju slutat med p-piller och fick mens och det är likamed depp :'| alexander märkte skillad igår, han tyckte jag va mycke lugnare och hade inte alls lika dåligt humör som jag brukar ha. fick nog fel piller då jag fick mina, vart elak och världens humör :/ känns ju bra att han ser skillnad redan :)

sitter här och gäspar som en tok så det blir sängen snart tror jag, ska upp och leka med klassen imon men jag tänker inte vara med för jag har mensvärk. dooh >___* så jag ska bara sitta och titta på, sen ska jag åka till alexander efter skolan :* lääängtar massor fast jag såg han senast idag då han log och snosa kudde :'D fick även en snorpuss innan jag gick till bussen i morse, haha, smakade inte så gott precis men vad gör man då ens älskling är snorig? haha, bara att tacka åh ta emot att han ville pussas.
börjar bli snorig jag med känns de som, har snorat hela dagen hoppas att jag blir bättre snart. håll tummarna för mig :'D ne nu ska jag sova, sov gott sötpropp'z :*


skolblogg ;p

yesyes, just nu sitter jag i skolan nu och har svenska men jag har redan gjort uppgiften alla håller på med så jag sitter här och fördriver tid ^^ hihi.. sov hemma hos alex i natt ;* såååå mysigt! bara låg och kramades och han snosa mig i nacken, har inte sovit så gott på år och dar. mysigaste natten på länge. så kollade vi på en så jävla äcklig film igår kväll, 30 days of night, jag gilla den inte. men de enda som va bra med den va att josh hartnett va med i den :* wowo, men som vanligt så ska han alltid dö :/ buhu!


han är ju så jewla snygg så jag smäller av :'| wowo

förresten, jag trivs som bara den i den nya klassen. är så glad att jag fick byta :'D mwhihi! och theresé, läraren/klassföreståndare, hon är ju helt toppen asså. känner att det kommer att bli ett bra år i år, har ju emma också. hon är så bra, fast vi inte börjat med rediga lektioner ännu så stöttar hon mig på sitt lilla vis. vi har bara börja med svenska ännu eftersom det är så mycket vi ska göra men alla andra lektioner börjar nästa vecka.

ne nu ska jag strax gå och käka, vi hörs sötpropp'z :*




kommer inte på nån rubrik

idag har det vart en sån dära tåkig dag, ha inte gjort någonting alls faktiskt :| pratat med emma på msn/sms, duscha, tage nya bilder, vart nere och fixat lite, lagat middag, börja städa rummet och bäddat sängen. sen har jag inte vela göra nått annat, har vart så tråkigt idag ;s känner mig nere av nån konstig anledning, kan inte sätta fingret på vad men nått är det iallafall ..
hämtade ut medicinen idag, 81 kronor för en enda liten tablett. rena bankrånet egentligen men det är väl värt det, hoppas att jag slipper problem nu efter detta. ska sova snart, känner att jag inte vill va vaken längre och klockan är bara kvart över tio :/ dumma dumma depp...

imorgon fyller emma 18 också, känns konstigt att lillasyster bli stor, hon ska ju vara liten. tiden går fort iallafall. hoppas att det bli en dag hon kommer att komma ihåg, själv så ska jag ut och gå och kanske möblera om i rummet och fixa. blir väl kalas för henne och tårta .. dooh, är så less på kalas och tårta :/ hela sommaren har vare ett enda stort kalas :/ hövva.

23:09 } alex ringde så jag hann inte publicera inlägget, men nu skriver jag lite till, hehe.
längtar tills skolan imon då jag får träffa emma igen, sakna henne idag <3 osså imon eftermiddag åker jag till alexander och sover hos han, saknar han sååå. ne nu ska jag sova. vi hörs sötpropp'z :*

zandramichaelahultqvist

kort som jag tog idag, akta fräknarna ;p


tävlings dax igen

nu är jag med och tävlar om detta;
en nessecär.
badskum i form av elefant.
två ansiktsmasker
och en liten body lotion.

-tyckte elefanten va så söt och
nessecär va ju otroligt fin :)


http://metrobloggen.se/tvsg


från botten till toppen

vaknade kvart i sju imorse, ställde klockan själv faktiskt, så kände jag att det va inte som det skulle och jag börja nästan gråta för jag har fått tillbaka lite problem, vill ni veta vad så fråga på msn, så jag går ner till mamma och säger att jag klarar inte av att gå i skolan så ringer jag och sjukanmäler mig och sen ringer jag doktorn men dom skulle ringa upp senare och då ville mamma prata med dom eftersom hon aa, hon vela iallafall. så jag lät henne prata med dom och hon fixa så jag får recept på ny medicin igen, så idag vid tre tiden ska jag hämta ut det och sen är det bara att hålla tummarna.
- tack emma för du lyssnade imorse <3

somnade till mellan tio och elva och vaknade med ett ryck och kollade på mobilen. 4 nya sms, 2 från emma. jag tänkte: "va ha hänt nu?" och jag vart helt stel i kroppen då jag läste vad  hon skrev i det andra smset. "du! du ska börja i a!! :D" jag trodde hon ljög så jag svara att ljuger hon slår jag henne men så skrev hon "nej! du är i a nu. de sa att det blir bra om vi peppar varandra. för vi verkade så bra kompisar :)" jag fråga vilka som sa det och hon skrev "både mattemagnus och din nya klassföreståndare therese :)"  jag börja nästan gråta av lycka, tänkte att nu är det bra igen och jag slipper gå tillbaka till den andra vidriga klassen! hövva! tack gode gud allså!
om ni bara visste vad dom där smsen betyder för mig, jag va redo att hoppa av om jag inte fick byta och nu får jag gå i a och jag har lyckorus på lyckorus i kroppen. aaaaah, är så glaaaad! wahahaaaaaaaa *KURT* (kurt är en gubbe som dansar på msn ;p)

ne nu ska jag ta och duscha och göra mig klar, ska städa rummet idag och pyssla lite här hemma, kanske börja läsa matte så jag kommer liiiite före :) martin, du hjälper väl mig? :) vi hörs sötpropp'z :*


tio dagar kvar till falun :*


fyra dagar i ett

då va jag hemma igen, känns skönt men ändå saknar jag alex så himla mycket så jag vill bara ta tåget eller bussen tillbaka och bara krama om han och aldrig släppa taget. saknar han såå :'/ doooh!

fredag:
snurra på mig nå kläder och åkte till alex. träffade syrrans ex på bussen så vi pratade lite och så, sen åkte jag hem till alex rätta till bh:n som hade släppt (bandet bak på ryggen) tog hundra kronor av han och stack igen ;p haha, åkte ner på stan och mötte ullis och sen gick vi och hämta ut biljetterna till ARN <3 hihi. sen gick vi på macken och handla lite och sen kom alex så vi satt och pratade i 45 minuter innan bion började. kanon bra film, skulle kunna se den igen asså.
sen kom alex och jag hem och han drack en liter vin på cirka tio minuter, ;p haha, sen skulle vi sova men så blinka de till i alex mobil och det va från jobbet, halv två på natten, och dom undra om han kunde jobba 08-20. så han sprang upp och gjorde matlåda små full som han va. haha. sen kom han och sov igen.

lördag:
vaknade fem i sju på morgonen och nästan springer in och undrar vafan alex gör i köket då han skulle åka med bussen klockan sju men bussen börjar ju inte gå fören åtta på morgonen så han fick komma senare till jobbet. sen stack han iväg och jag somna om och vakna vid elva av att alex ringer och väcker mig så jag kliver upp och kollar på tv, sen kommer alex moster och vi pratar lite och så. sen åker jag till timrå för att vara med ullis och vi käkar och pratar och går hem till henne sen så va de dags att åka hem, tiden gick så fort ;o
åkte med halv nio bussen från timrå in till stan och då fick alex nån idé att spela biljard med hans kompisar så vi gick dit och dom spela och jag kolla på sen så ville alex ut på krogen och dricka nån öl så vi knata iväg och han drack två öl sen stack vi vidare till bk där hans kompisar va och där va vi från halv tolv till tre :| stod 30 minuter och vänta på taxi med och sen tappa ja humöret och fick världens damp då en jävla unge skulle försöka ta MIN taxi! jag stod i kö en halv timme och hon två minuter, vafan! jag fick ett hetsutbrott och skrek åt henne och tänkte "sätter hon sig i taxin sliter jag ut henne i håret" så hon lämna taxin efter några tillsägelser från taxikillen och mig! haha. jävla unge! usch :@ sen va vi väl hemma vid fyra tiden. gick och la oss stax före fem och då skulle alex upp för han mådde inge bra och jag somna vid halv sex
(alex måste spy då han ha drucke annars kan han inte slappna av och sova)

söndag:
vaknade halv nio av att alex inte sov i sägen och gick och kolla efter han så hittar jag han med en spyhink i tvrummet. så jag flina och gick och la mig igen och somna om vid kvart i tio men vaknade igen vid tolv av att alex kom smygades och kröp under täcket och snosa mig i nacken sen somna vi om och vaknade av att hans mamma kom och knacka på dörren och då va de ba att kliva upp och då va klockan halv tre på dagen. så det vart en seg dag framför tven och os avslutningen. myste med alex på soffan och låg i vårat rum och pratade och myste i solen som lyser in. sen lagade han plättar till mig med grädde och sylt :* hihi. han såg så söt ut då han skulle steka dom så jag satt och flina hela tiden, tur jag har öron annars hade leendet slage runt ;p haha! sen efter maten kolla vi lite tv och sen va de dags att åka hem. så vi går ut till bussen och stå där 20 minuter men de kommer ingen buss fast vi va ute fem min före den skulle gå. så jag ringer marina och tur att hon va hemma och kunde köra ner mig :) så jag kom hem vid halv elva och tog en macka sen en dusch och smsa lite med alex och martin sen somna jag.

måndag:
vaknade idag stax innan sju av att mamma ropar på mig men jag låg kvar i sängen minst 40 minuter innan jag kliver upp och duschar åh gör mig klar. första skoldagen, trodde det skulle gå bra men ikke! tänk dig själv att du kommer in i ett klassrum och på engång så börja alla skratta och visska och tissla&tassla ;s ingen som skicker klasslistan till en och bara glor så ögonen hoppar ut ur skallen på dom ;S uscha! går inte tillbaka dit igen iallafall.
pratade med rektorn så nu ska jag kanske få byta till grupp a istället, får jag inte det så hoppar jag av skolan helt och läser på iv/komvux istället. vägrar den klassen alltså, en hög med översminkade fjortisar med sönder blekt hår! usch!
fick en knasidé idag så jag och emma satte oss på tåget och åkte iväg en sväng ;p gick på stan och kolla saker och sen åkte vi hem ;p hahaha.

ne nu ska jag lägga mig och sova, ska upp sju imon igen :/ går bara 09:00-14:00 denna vecka sen börjar det rätta schemat, fick ett himla dåligt schema :/
måndag 08:05 - 13:55
tisdag 08:05 - 16:00
onsdag 08:05 - 17:25
torsdag 08:05 - 15:40
fredag 08:05 - 15:15

jaja, godnatt sötpropp'z :*


se den eller gå miste om nå bra

japp, igår va de ju bio dax som sagt. jag ullis och alex skulle se arn - riket vid vägens slut, den andra och avslutande berättelsen om arn. vi satt där redo och uppladdat med cola, popcorn och godis. och jag säger bara en sak, se arn eller gå miste om nått riktigt riktigt bra. man kan inte låta bli att skratta vissa gånger men man kan inte låta bli att gråta heller, iallafall inte jag. jag älskar verkligen arn!

skulle lätt kunna gå tillbaka till bion och se den igen, så bra tycker jag att den va!
orkar inte skriva riktigt nu vad den handlar om, gör det imorgon :)

-tack för en mysig kväll alex och ullis <3
blir snart en ny premiär jag ska se i septemer :*




tänk om jag va superhjäälte!

ullis skickade ett klipp från youtube och jag börja tok skratta och tänka på niggahgirl, rebecca, ! vi satt och kolla på detta klipp på naturen. ett underbart minne, låter kanske inte så skoj men vi hade så himla skoj med en av skolan suraste lärare :'| nu saknar jag rebecca ännu mer :|

KLARRY
om jag hade en lila pung, hade jag vart en viol då?



slipknot anklagas för skolmassaker



Utklädd till Slipknots trummis löpte pojken amok med ett svärd. Han dödade en kamrat och skadade två på högstadieskolan i Sydafrika, innan han greps av polis.
Nu anklagas gruppen för att ha inspirerat till vansinnesdådet.

Det var i måndags som Sydafrika skakades av den blodiga attacken. En skolpojke, utklädd till Slipknots trummis Joey Jardison, högg ihjäl en kamrat med ett svärd på Nic Diederichs technical high school i Krugersdorp. Två anställda på skolan skadades allvarligt.
Enligt Jacob Raboroko, från Johannesburg-polisen, fick de två vaktmästarna motta hugg i ryggen respektive ansikte. De fördes akut till sjukhus med svåra skador.

Pratade om Satan

Nu anklagas Slipknot för att ha inspirerat pojken till attentatet. Enligt Female First har flera studenter berättat för polisen hur pojken imiterade rockstjärnorna. Han sade också att Satan instruerat honom att utföra dådet.

Det är inte första gången som Slipknot hamnar i blåsväder.
2003 hävdade två ungdomar att det var bandets låt ”Disasterpiece” som drev dem till att döda.


jadu, vad ska man egentligen säga ?

imon är det bio dax

jajämensan, imon ska jag, alexander och ullis gå och se arn två. fatta vad jag längtar ! wowo, snygg arn ;) haha. är så glad asså, så som jag har längtat tills den ska komma på bio och nu är de bara nåra timmar kvar tills vi ska se den, biljetter och plats är bokat och nu är de bara väntan kvar ! haha, känns som på julafton faktiskt :D

kommer att göra en filmrecension imon eller på lördagen.
nån fler som ska se filmen imon?



uppe på övertid igen

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag eller för stunden, har inte gjort så mycket idag faktiskt.
va uppe på övertid igår eftersom mamma och syrran va borta tills klockan va ett på natten och jag fick passa gabriel. va helt slut i huvudet då dom kom hem så jag la mig på soffan och kolla på os en stund och sen gick jag upp och somna kvart i två, helt slut! vaknade imorse med att det åska som fan och jag ba "neej" så drog jag täcket över huvudet och somna om men så kom gabreil en stund efter och peta mig i ögat och skratta och sprang ner till mamma igen och sa "mickela sover momme" och då ropa mamma och då va de ba att kliva upp. -dålig start på dagen iallafall!

skulle kanske åka till ullis idag men jag hinner nog inte det. blir så arg asså, så fort vi typ planerar nått så blir det inte av. fan va jag hatar att bo här ;s skulle va lättare att bo i stan. men får kanske vara med henne imon en stund på stan och fika kanske :) saknar min ullis :*

ne nu ska jag göra sallad och sen kanske duscha åh städa klart rummen.



dagens snurr:
disturbed - the game
2pac - ghetto gospel
girlicious - stupid shit
kat deluna ft busta rhymes - run the show
lil' jon & the eastside boyz - get low
nelly ft akon - body on me
montley crüe - same old situation
akon ft. kardinal offishall - dangerous (2008)
brick & lace - get that clear (prod. by akon)
breaking benjamin - had enough
the pussycat dolls - when i grow up



nu har jag kommit på varför

precis, nu har jag kommit på varför alexander duschar ovanligt länge en del gånger. till hjälp har jag frågat björn gustafsson om han har nått förslag och han gav mig ett väldrig bra svar på bara 42 sekunder.

-för den som inte vet är alexander ett träningsfreak!



med dom sexiga glasögonen

yes, är jag inte sexig säg? dom är ju så vrålsexiga så det finns ju inte ^^
haha, fundera på att börja använda glasögon hela tiden och inte bara då jag ska läsa länge ;p dom är faktiskt skön att ha på. haha, har dom som en snygghetsgrej liksom, tycker ändå att jag ser rätt så snygg ut i dom så varför inte? haha, om jag är ful i dom så retar det ju alltid någon och det kan ju vara skoj ;)
jag ser ju lika bra utan glasögon så jag behöver ju inte dom egentligen men ibland är det roligt att känna sig lite extra smart. men jag tycker det är rätt så snyggt med glasögon, vissa passar ju så himla bra i dom :D typ jag (a) hahaha!
ska skaffa nya brillz för det känns som om dessa har sätt sina dar, och då är de dags för ett par nya. ska skaffa såna där svartlila som anna har, dom är tuff :D


visst passa jag i dom? ;p eller vad tycker du?


dax för en ny frissa

klippa eller inte klippa? det är frågan.. huum... vad tycker du? ;o
kommentera gärna vad du tycker så jag vet om jag gör ett misstag att klippa så eller inte.



arn - riket vid vägens slut

kollade på datumet idag, det är den 20agusti och det säger att det är bara två dagar kvar tills jag ska sitta i en biosalong med popcorn och deggla över arn magusson :'| wowo! vart helt kär i arn filmen så jag längtar som en dåre tills på fredag.

fatta inte att folk säger att arn är en kass film då de är en av dom bästa filmerna jag någonsin sätt :| ska köpa båda filmerna då dom kommer ut på dvd. -är det bara jag som längtar och ska se andra filmen? ;o

trailer




Arn - Tempel Riddaren Parodi, faktiskt rätt så rolig :D
» klicka här

värsta fall raka jag av det

jag tycker att ni kan bli medlem här och lägga en pren. på min blogg, helt gratis » klicka här

det har inte hänt så speciellt mycket idag faktiskt, har mest tagit det lugnt på förmiddagen och sen vid typ tolv ett åkte jag, mamma, emma, camilla och gabriel till hudik för att handla lite och camilla skulle till doktorn. vart stoppad av polisen på vägen in, det va nykterhetskontroll och körkortskontroll som dom hade. väl inne i hudik körde vi syrran till doktorn och sen sprang jag och mamma in på affären där jag köpte min mobil för att prata och få tillbaka pengar för jag hade betalat för mycket, men då jag skulle visa kvittot så hade jag inte med mig de. hade glömt de hemma på bordet i all stress, så det får bli på fredag jag fixa de och då ska jag även passa på att byta bank eftersom det inte blev av idag. sen efter vi va där så gick mamma och klippte sig så nu ser hon lite små rolig ut eftersom man är van att se henne med halv långt hår, men hon är söt ändå :* ska färga håret på mamma ikväll eller imon få se när det blir av. ska kanske färgar om mitt hår igen eller om jag ska låta de vara och bleka slinger sen så de blir lite annorlunda, sen ska jag nog klippa kort upp på huvudet och lite längre ner mot nacken. vill göra nått nytt men är ännu osäker på hur jag vill ha mitt hår. få se hur de blir helt enkelt, får klippa lite själv här hemma och prova. blir det inte bra och inte går att rädda så får jag i värsta fall raka jag av det eller får så lova att gå omkring åh ser ut som om en gräsklippare fastna i håret ;p haha.

pissväder :/


är ensam hemma just nu och njuter av tystnaden. hehe, philip ringde mig idag :'D wiwi, pratade på om en massa saker men jag tror han va lite väl för full. haha, han är i gävle hos nån kompis, tror ja fatta de som så, och dom är och spelar bingo med hans kompis tjej eller kk eller va hon nu va ;p hahah! osså vart han utskickad för han prata för högt i telefon x) hahaa. han ska ge mig laaajv sen :** wiwiwiw! PUSS!


emma, jag saknar dig idag :/ längtar tills på måndag då jag får vara med dig ^______^ det bästa med skolan är faktiskt att jag får vara med emma varje dag  <3


godnatt & sov gott

jajemensan, nu är det dax att säga godnatt. ska lägga mig på sängen och försöka sova och nu ska jag tametusingen vända tillbaka på dygnet :'D wowo, så denna vecka kommer jag logga ut kring 22:00-23:00 varje kväll så vill ni mig nått så prata på som tusan innan dess, för sen är de försent och ni får vänta en dag, eller några timmar fram tills klockan 08:00-09:00, ska börja försöka kliva upp så två dagar nu och sen vid 07:00 så jag är van att kliva upp klockan 6:00-07:00 på morgonen.
såååå, jag säger godnatt och hoppas att ni sover gott i natt sötpropp'z :*




ge mig fredag så jag kan åka till min sötnos. saknar han så himla mycket så ni anar inte.
-lycka till i skolan imon, första skoldagen på sisodär två år ;p


spyr 150 gånger per dag

satt och kolla på dr phil nyss, det handla om en flicka som är 28 år och påstår att hon väger 27 kilo, ser ut att vara mycke mindre, och tycker att hon är fet. hon lider av anorexia och bulimia och hetsäter åh får i sig 10.000-15.000 kallorier per dag men så spyr hon 150 gånger isället, hon spry tills hon blöder i halsen. men hon tycker inte att hon spry tillräcklig. magsyran ha börja frätit sönder hennes tänder, hon har inge fett på kroppen, hon orkar inte så upp speciellt länge eftersom musklerna tynar bort, hon får blåmärken av att sova och tycker att madrassen i sängen är hård. hon fryser konstant och äter frukost med mössa och jacka.
hon va så vacker då hon va mindre och sen då hon va 13-15 år, men hon fick höra av sin pappa att hon va en dålig flicka och att det va hennes fel att hon vart våldtagen och det va då det börja de gå ut för. hon tränade så mycke hemma framför tven så det gick hål på mattan.
hon trodde att dr phil skulle tycka mindre om henne och tycka hon va fet när hon skulle va med i programmet. hon sa även där att hon tror att människor tycker mer om henne då hon va så smal och hon vill inte dö men har gett upp hoppet. hoppas att dom lyckas hjälpa henne på nått sätt i programmet.

jag tyckte det va så hemskt att se henne sitta där så smal. fick nästan tårar i ögonen då jag såg hur liten hon va och hur hennes dagar ser ut, äta - spy - äta - spy :/ hon åt och spydde även under nätterna.
åh, det är så synd om människor som har anorexia. dom ser ju inte hur vackra om är, synd att dom inte förstår det, dom förstör ju bara sig själv :/ dumma dumma sjukdom!


börja kommentera min blogg annars slutar jag blogga helt. känns meningslöst att blogga om man inte får veta andras åsikter,

ingen sallad bara en macka

ja som jag sa nyss i de förra inlägget så skulle jag snurra ihop en sallad men det blev inte så för mamma kokar saft på alla plattor på spisen såjag kunde inte koka nå makaroner så jag ville inte ha sallad då, vart bara en mjukmacka med paprika på. så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska städa klart köket och snurra ihop makaroner och korvstroganoff men de blir bara makaroner och sås för mig, är så less på mat så jag tror jag spyyyr!

visst är mackan sööt? :'D


älskling snurr i mp3n;
Kelly Family - Fell In Love With An Alien


sallad & extra mycke paprika

det blir makaronesallad till middag idag igen, är så less på "vanlig mat" så jag ska äta sallad ett tag nu och hopaps på att jag får tillbaka känslorna för korv igen ;p haha. ska ha massor med paprika i, älskar verkligen gulpaprika det är ju så himla himla gott :'D ska kolla vad vi mer har för saker hemma, kanske kan gå ut på baksidan och kolla vilka grönsaker som finns kvar där ute i landet och om dom är bra eller inte :)



och efter maten ska jag tvätta som jag skulle göra igår men det blev aldrig av eftersom alla satt och dega framför tven och glodde eftersom det spöregna, då mena jag spöregna! de värkte ner och bara small i taket och faktiskt halv mörkt ute, mysko väder det är nu asså ;S vill ju ha sol och lagom värme nu innan skolan börjar. menmen, nu ska jag ner och snurra ihop en sallad. vi hörs sötpropp'z :*


waaaaaah, är så puss-sugen så jag håller på att smälla av :| ge mig en kyss eller två :*


kan inte sova igen

jag kan inte sova inatt heller, ligger bara och tänker på mathias och hur han har det. känner mig så himla hjälplös som är så långt ifrån han, skulle ju vara nere hos han nu när han är ledsen :'/ dumma sverige som är avlångt.

skulle ju vända tillbaka dygnet denna vecka eftersom skolan börjar på måndag igen. men det går inge vidare eftersom jag inte blir trött fören vid tre fyra tiden på morgonen, men ska börja springa några varv runt huset vid tio tiden så kanske jag blir trött och däckar då jag hämtar andan, man kan ju alltid hoppas. hahah, men de är ju skola på måndag som sagt, det ska bli skoj faktiskt. är redigt peppad alltså. nu ska jag ge gärnet och verkligen försöka få topp betyg!
känns kanon bra att gå om tvåan igen, kommer kanske kännas lite jobbigt i början men aja. hellre att jag går om ett år än att sitta på lektionerna och inte fatta nått av treans ämnen.
magen är bättre nu också så jag hoppas att slippa medicin och sjukhusbesök och superhög feber i år, håll tummarna för mig. är lite krångel kvar men inte så jag behöver medicin :)

förresten, mamma kokade saft förut ikväll, så de luktar svartvinbärssaft i hela huset. det luktar så himla gott asså :'D hihi. ska nog gå ner och ta mig ett glas och sen ett äpple. menmen, ska prata lite med mathias innan jag hoppar ner i sängen igen.


mathias, lova att stanna vid min sida föralltid? även om allt känns svårt, ge inte upp! gör inget dumt som kommer såra mig. du har mig, ring mig, åk till mig. du vet vart jag bor och du vet att jag finns här för dig. du är stark. du kommer klara det här. jag älskar dig vännen <3


mathias älskling

du vet att jag finns här för dig hela tiden, jag älskar dig och jag lämnar dig aldrig. aldrig i hela livet att jag lämnar dig och din sida vännen, du betyder allt för mig. du är en av dom finaste killkompisarna jag har, du har alltid funnits där för mig då jag har vart ledsen och du har stöttat mig och hjälpt mig upp på fötter igen.  nu är det min tur att hjälpa dig, jag kommer stötta dig i det här baby. du vet att vi kan gråta, skratta och fula oss tillsammans. du vet ju hur kul vi har tillsammans även om vi gråter. åh, då du är ledsen är jag ledsen gubben, ser ju dig som en extra storebror och jag vill inte se nån av mina syskon ledsen. tack för att du finns i mitt liv och vid min sida. mathias sahlgren, vi två sedan sommaren 2002 <3

-vi har alltid sagt älskling och såna pluttinuttiga saker till varandra så det är ingen idé att tänka att jag är otrogen mot alex osv.. eller va du nu får upp i skallen



gu va fegt av dig

ja jag kan inte säga nått annat. melinda, du har bevakat min bdb och läst min blogg över ett år och jag tycker att du kan säga till mig om du inte gillar mig eller har nått emot mig. eller hur? du behöver inte skicka din lillasyrra på mig eller prata skit om mig om saker som inte är sant. de va inte dig jag mena i min bdb, utan de finns väl andra som kommenterar det och inte bara du, eller hur? jag tycker att det är rätt omoget av en tjej som är född 88 åh skicka sin syrra som är född 93 på mig och säga hur jag är stöddig mot dig då de inte ens är dig jag snackat om.
tyckte så bra om dig och tyckte du va en trevlig tjej att snacka med och allt men nu vet jag inte alls vad jag ska tycka. tycker de är låg att göra så som du gjorde. tycker det är så himla låg att säga att jag bråkar och är stöddig mot dig så de finns ju inte! melinda, du och jag kan snacka om du har nått du vill säga. inte ska din syrra prata åt dig. du vet min msn, lunar och bdb, det är bara att skriva!

och till syrran: jag är inte stöddig mot dig då jag frågar dig saker.

och det gäller er andra också, har ni nått emot mig eller så. säg de till mig personligen,skicka ingen annan som inte har med saken att göra. det är så himla fegt och omoget!

jag la upp en bild på bdb och skrev:
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
satt och rensa kommentarer på lunar och såg att en tjej sa att man ser ut som en jävla kossa med ett septum! och jag ber den tjejen uppssöka närmsta optiker!
blir på sånt jävla dåligt humör av såna saker! gaah!

kommentarer:
melinda:
kan det möjligtvis ha varit jag ? x)
melinda: det enda jag skrev va att man ser ut som en ko om man piercar sig där, men att du gör ju helt klart som du vill, eftersom det är din kropp.
melinda: och btw; jag har utmärkt syn, tack x)
jag svarade: hej och hå, här va de nån som tog åt sig. tänk om det inte ens va dig jag menade? jag såg väl att du hade skrivit det men de anske finns fler som kommenterar mitt galleri..

la upp en msn grej på bdb
kommentar:

melinda: har du inte kille?
jag svarade: jo. men vad ha de med saken att göra?
melinda: tänkte eftersom du prata knulla med andra killar (eller omhon skrev med han)
jag svarade: han vet att jag har alexander men han bryr sig inte om det. han vill knulla mig igen därför som han håller på sådära, och om du inte fatta av det jag skrev till han så åkte han på världens diss och inte kunde ta de och kalla mig slampa istället och blocka mig

-DET SKREV JAG OCH DÅ VA JA STÖDDIG!



helletes jewlajjj

fuuuuuck!! jag råkade förstöra min design så nu måste jag sätta mig åh göra om den ;o  doooh, om uppdateringen kommer innan jag är klar så bli inte chockad, en ny design är på G

soeticz & yoggibajsen

ibland har vi rätt så mysigt på msn robin och jag :*

Bajsen, http://yoggibajsen.bloggspace.se säger:
ALLT är emo.
zmH säger:
du är emo *peka och skrattar*
Bajsen, http://yoggibajsen.bloggspace.se säger:
NÄE NU BLEV JAG LEDSEN!!!!!!!!!!!!! SKA SKÄRA MIG!!!!!!!!
zmH säger:
*stäcker fram min rosa rakhyvel och frågar; ska ja hjälpa dig*
Bajsen, http://yoggibajsen.bloggspace.se säger:
JA!
zmH säger:
*skär ost på robins arm*
Bajsen, http://yoggibajsen.bloggspace.se säger:
:D
zmH säger:
*skriker: DÖ EMO DÖÖÖÖÖÖ*
zmH säger:
HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA
Bajsen, http://yoggibajsen.bloggspace.se säger:
AOAOAOAOAOAOAO
zmH säger:
MOHAOAAAAAAAAA

 


tävla om örhängen

satt och kolla lite på olika bloggar och kom in på myrranh's blogg och kika där, såg att hon hade en tävlig om örhängen så jag kika där och hitta ett par sååååå fina örhängen så jag chans att va med i den och kanske har jag tur att vinna ;p haha


för att komma till tävlingen klicka här


pearl harbor

bölar lika mycke varje gång jag ser slutet. drömpojken dööööööör :'/ va så kär i josh harnett (danny) då jag va mindre så de va inte klokt, är nog lika kär i han ännu tror ja ^^ iallafall i drömmarna :*
fan va jag sitter och bölar just nu ...




din äckliga jävel

inatt eller imorse kanske man ska säga, 04:45 då jag skulle lägga mig för att sova så skulle ja dricka lite vatten och då jag tog i koppen så såg jag att det va en spindel i koppen och jag typ slängde ner koppen på bodet igen och typ skrek rätt ut! och sen så skulle jag dränka den med en topps så hamna den på armen istället, den bara hamna där ;s fatta inte hur. precis då jag peta på den med toppsen så va den borta och kröp på armen istället så jag skrek igen och skaka av den så den kröp på golvet istället men så kasta jag en bok på den så den dog ^^ wiwi. men sen kom de värsta, det kändes som de kröp på hela kroppen och jag fick nå psyk och va tvungen att duscha.


utanför mitt fönster och den äckliga spindeln :| bara jag som inte gillar spindlar?

vaknade idag av att alex ringde vid nio kanske? sen så sa ja åt han att ringa vid elva istället för jag ville sova och sen så ringde han och jag ville sova ännu mera men så prata han på så då vi väl la på så kunde jag inte somna -.- vart lite sur men ändå, måste vända tillbaka dygnet nu eftersom det är en vecka kvar av sommarlovet. en vecka, sen skolan och emma <3 wiwiw! jag längtar massor faktiskt!


du vet att jag finns här för dig T <3


tack mamma :*

wiwi, jag vart så glad då mamma kom hem ^^ har vart ensam hela dagen så det va skönt att få se nån, det första hon sa då hon kom hem va att hon orkade inte laga nån middag, så vi åkte ner på pizzerian och beställde. jag tog en grönsaksrulle, såå himla gott, det är min nya favoritmat (a) sen då vi kom hem fick jag 100kr av henne bara sådära. wowo, lite snällt tycker jag faktiskt, hihi, så nu kan jag ladda busskortet igen och sen den 20e får pengar av marina, och det är ju några hundra kronor. fundera på att köpa en tröja jag ha tittat på eller om jag ska spara pengarna och lägga dom på körkortet, det är ju alltid nått man kan använda dom till på körskolan :) men få se hur jag gör, vill ju ha tröjan men ändå tänker jag på körkortet.




















såhär glad vart jag då mamma kom hem ^^

jag är stark, du ska inte få trycka ner mig till botten!

nått knas hände igår, kunde inte publicera inlägget fören idag



vrålsnygg & the voice 08

idag känner jag mig sådära vrålsnygg!
klev upp vid halv elva tror jag klockan va eller halv tio, skrek på mamma som skulle ha väckt mig och tage med mig till timrå idag. men hon svara inte så jag ringde upp henne och hon sa att jag hade sagt "jag orkar inte, jag är trött. låt mig sova" men det har jag inte nå minne av så jag pratade nog i sömnen då hon försökte väcka mig, så vart jag sur för jag skulle va med ullis idag men de blev ju inte så. sen hade bror åkt på bröllop så han kunde inte köra mig heller.. så jag tog ett äpple och sura och satte mig vid datan. då klockan va tolv så klev jag in i duschen och gjorde mig snygg. klev ur efter en halv timma med världens krulligaste hår, mitt hår blir lockigt då de är blött, så plinga de på dörren och jag sprang ner i handduk och öppna och där stod cecilia, brors flickvän, och fråga efter gabriels, syrrans unge, bilstol sen stack hon igen och jag gick upp och kleta på mig brunutansol och torkade håret och fixade sminkningen inför dagen sen sprang jag omkring naken en timma och vänta på att kroppen skulle torka efter kletet med brunutansol(en?). man kan ju faktiskt springa näck då man är ensam hemma och ingen ser, höhö, sen snurra jag på mig nå mjukiskläder och fixa håret sådära perfekt och bytte örhängen och allt och sen va jag riktigt snygg! men då jag skulle ta nya kort så fes håret ihop och jag orkade inte göra om det, men tog nåra kort nu bara för att kunna fylla upp bilddagboken med ;p haha. dom får duga tills nästa gång :*


ett septum ska på plats i mitt ansikte snart :*

så nu sitter jag här och sjunger till nån låt som Ståhl skicka, kan inte sluta lyssna på den. va säkert därför han skicka den ;p haha! jekla unge där :* ska försöka byta låt nu och inte byta tillbaka som jag oftast gör. fan ta dig ståhl! haha! snackar med emz på msn också, hon är så underbar, gu jag gillar verkligen den tjejen! kommer få två superbraa år i skolan nu känns de som. hon och jag ska stötta varandra och hjälpa varandra genom dagarna, det har vi lovat ^^
jag skrattar hela tiden då jag pratar med emma, det är mitt nya lyckopiller. hon får mig att skratta så jag tjuter och tårarna sprutar och de bästa av allt, hon lyssnar verkligen då jag sitter och pratar problem eller annat. hon är som en dagbok, man kan säga vad som helst och hon bara lyssnar och svarar ibland och håller allt hemligt.

syrran ringde precis, hon är ner i stockholm på the voice och det va aspackat med folk där tydligen. hon ska ringa mig då mange, petter, colby odonis och ironik spelar så jag ska få höra dom live itället för att åka ner tre timmar och sen hem igen. puss på henne :* så efter klockan sju får ingen ringa eller smsa mig, då ska jag lyssna på the voice 08 @ kungsträdgården ^^


som snurrat idag;

- foggy mountain rockers - one thing is for sure / fan ståhl :*
- lil' jon & the eastside boyz - get low
- leona lewis - a moment like this
- leona lewis - homeless
- leona ewis - whatever it takes
- ray j ft. yung berg - sexy can i
- ironik - stay with me
- colby odonis feat akon - what do you got
- mange schmidt - känslan kommer tillbaks


seg & förälskad

huahua, vilken seg dag det har varit idag. är helt seg i kroppen och det känns som om huvudet väger ton! har sovit dåligt i natt igen. somna tre och vaknade av att syrran väckte mig och sen ringde alexander vid nio tiden i morse och typ skulle prata tror ja ;o men jag låg och sov, svarade i sömnen antar jag och låg typ och snosa i telefon 1.5 timma innan han la på, vaknade precis då han la på och sen ringde han upp igen typ 30 min senare eller nått och då klev jag upp och kände hur seg jag va och bestämde mig för att ta en datadag och bara slappa och looda på i bh och mjukisbyxor.
syrran stack till stockholm idag, skönt att hon är borta en sväng så jag får ha mamma för mig själv, men imon så sticker jag iväg till ullis över dagen om jag inte sover över hos henne, få se hur det blir. ska fråga alexbubben om han vill krama mig imon, saknar hans kramar ;o hann bara få en snabbkram innan jag sprang till bussen i onsdags :/ menmen.

satt på youtube och försökte söka reda på ett låt men så kom jag helt plötsligt in på en as bra låt, vart helt förälskad. wowo, snygga killar som sjunger ;) haha C Note - Forgive Me.
måste försöka ladda ner den på nått sätt ;o men huuuur? mitt progam dampa sig -.-' om inte nån av er kan skicka den till mig? :$ [email protected] :*
dooh, ska duscha nu. morsningkorsning sötpropp'z :*


vet du? hade du vart här hos mig idag hade jag slage sönder ditt jävla ansikte! ditt äckliga vider!


en osynlig lagbok

du har gjort nått man inte ska göra, nått som står skrivet i en osynlig lagbok över vänskap. vad man får och inte får göra.

- man raggar inte på en kompis pojkvän!
- man raggar inte på en kompis ex!
- man fortsätter inte att ragga på en kompis ex om man säger att man inte ska göra de!

det som du har gjort äcklar mig faktiskt. du är en falsk person i mina ögon. du sa att ingen kille skulle komma mellan oss men så raggar du på en jag va ha vart med. så gör man inte, speciellt inte om man är intresserad av en annan kille. och du ljög mig rätt upp i ansiktet, du sa att du inte skulle fortsätta prata med han för du visste hur mycke de såra mig och hur ledsen jag vart eftersom det va killen jag va tillsammans med just då, även om de va ett kort tag så gör man ändå inte så. vi snacka om de dära under tiden han&jag va ihop och efter, men ändå så sluta du inte, och eftersom du inte vill sluta så gör jag slut på våran vänskap. jag vill inte ha en kompis som ljuger och gå bakom ryggen på mig. jag klarar mig mycket bättre utan såna personer!

jag struntar faktiskt om du blir ledsen, vad tror du jag blev då jag såg hur du höll på fast du lova att inte göra de? menmen, hej med dig. jag behöver inte dig..


kanske låter som om jag inte kommit över de dära men det har jag, men jag blir så arg då jag ser hur hon håller på fast hon lovade på allt att inte fortsätta. och detta förstör våran vänskap så nu är den slut! ett problem mindre i zmh's liv, problemlösningarna fortsätter. va så säker, tänker inte ta mer skit nu! nu säger jag och skriver jag vafan jag vill, skiter i om folk blir ledsen eller inte. mitt liv ska bli bättre, bättre utan falska vänner!


apljud mitt i natten

vilken natt, ja hövva, de va inte många timmars sömn under den inte. somnade vid två tiden och vakna med att telefonen skriker klockan tre och då är det alexander som ska prata för han och christian har vart ute på krogen och kom precis hem. och jag försöker att inte låta irriterad över att han ringde så sent utan pratar på som vanligt och rätt va de är säger alex, vänta, och jag väntar och sen hör jag han säga nått till chrisitan, minns inte vad just nu, och sen så säger christian nått om apor och börja göra apljud och jag bryter ut i gapskratt och försöker att inte skratta så högt eftersom klockan va så sent och alex säger " de är inte kul" men jag tyckte de va as skoj eftersom jag kan se chrisitan framför mig då han gör sina ljud, det ser alltid lika roligt ut x) hahaha. christian är killen som alex bodde ihop med förut.

sen klockan fyra tror jag alexander somna så då la ja mig åh sov och sen kom syrran in vid åtta tiden och sen höll hon på att springa ut och in flera gånger och jag vart mer och mer irriterad och sen då jag väl somnar gapar mamma "ela, ska du med in till hudik?" så nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och hänga med dom. ska en sväng på sjukhuset så jag ska passa på att mäta mig för att får reda på precis längd! hihi. sen ska vi handla lite och sen åka till lilleman, han blir 4 år idag så vi ska fira han med tårta och mumsmums ;* hihi! uppdatering kommer senare. ska duscha nu, vi hörs sötpropp'z :*


hemma & jävligt less

wowo, nu är jag hemma igen, saknat mig? ^^ hih!
jag ha fått höra en massa positiva saker om mitt bloggande, och det tackar jag för.


jag är iallafall hemma hos mig nu, känns skönt att vara hemma på nått sätt men ändå inte. saknar ju baby och hans tokiga idér men ändå är det rätt skönt att vi ska va ifrån varandra lite nu ett tag, tiden lär ju gå fort tills nästa gång vi ses när det nu blir. hehe. jag har iallafall haft det väldigt bra medans jag ha vart borta, bästa dagen under hela tiden va i lördags då jag träffa ullis och busade. saknar henne ;* vet bara att jag måste hitta på nått tokigt med henne igen och det är snart! hihihi
jag har inte gjort nått speciellt dom dagar jag har vart borta, men lite har jag väl gjort och det kan du ju kolla i min bdb om du vill veta vad.
http://zmh.bilddagboken.se/

från det ena till de andra.
jag såg nått jag aldrig trodde jag skulle få se eller känna. jag såg hur en person räkna bort mig och svek mig. jag räknas som sämre bara för att jag ska gå om en klass och inte kommer umgås och ha rast samtidigt som dom från min förra klass. men det är lite små töntigt gjort av den personen så jag vet inte om jag ska skratta här framför datan eller skratta personen rätt upp i ansiktet. jag gör nog både och. tycker det är svek eftersom jag ställt upp i två år för den personen!

du får klara dig själv hädanefter, kom inte till mig då de är nått. jag räknas ju ändå inte som din kompis!  förresten, jag klarar mig utan dig!


ett år & fyra månader

rubriken säger väl en hel del.
jag älskar dig alexander :*




visa den rätta vägen

ibland kan man fundera: har man en tvillingsjäl? jag börjar bli mer och mer säker på att man har det. sitter och pratar med emma på msn, ska börja i hennes klass nu till hösten och allt vi pratar om har den andra vart med om. samma problem, betende osv. allt är på pricken lika. det är nästan lite halv skrämmande, men ändå känns det så himla skönt att veta att det finns en person där ute som känner likadant och ha upplevt samma saker. jag tror inte att de är bara nått som hon säger utan att hon också ha upplevt ett liknande liv som jag har. det känns som om allt kommer gå mycke bättre nu när man vet att det finns en person som hjälper en framåt. nästan så man ser sig själv i emma då hon sitter och pratar om sina saker, nästan som en spegel som speglar mitt liv via henne. som en tvillingsjälv.

om man sitter och pratar med en kompis som inte har vart med om samma saker säger den personen oftast "jo jag förstår precis vad du går igenom" men hur kan den personen förstå nått som om den inte upplevt? jag förstår inte det. men nu när man pratar med emma om såna saker, så får man ett bättre svar tillbaka. en stöttning och en hjälpande hand. vilket som behövs för att man ska kunna gå vidare och släppa vissa saker. livet är inte alltid en dans på rosor utan man gör några felsteg och sen måste man försöka att snabbt komma tillbaka till dom rätta stegen. men det är inte alltid så lätt då man inte har nån som kan visa dom rätta stegen. men det känns som om emma kan visa mig några rätta steg i livets dans.

vita naglar & svek

ja idag har jag mest suttit inne eftersom det regna idag igen men jag va på ica en sväng med anna och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, pledge this, sen så åkte hon till sin pappa så jag ha sutte och kolla på tv. men efter ett tag vart jag så otroligt rastlös så jag målade naglarna om och om igen då nu är dom vita, haha. känns lite konstigt eftersom jag aldrig bruka måla naglarna men jag gjorde det nu så få se hur länge de sitter kvar innan jag tar bort det. haha

aja, från de ena till de andra. jag känner mig sviken. känns jobbigt att behöva skriva det men jag känner mig de, trodde inte att jag skulle bli sviken från dig men tydligen blev jag det, känner mig helt bortglömd faktiskt .. ännu ett problem i zmh's liv ..

glömde publicera inlägget
2008/08/07


shopping & utepissning

igår så åkte jag och anna ner på stan och handla lite. gick omkring på IN och kolla lite, köpte en stor mjukiströja, ljusblåa jeans, två svarta tunikor, en blommigklänning plus lika shorts till. sen va lönen väck ;p haha. menmen, får försöka leva ändå ;p hehe. sen så åkte vi hem och då va klockan typ sju på kvällen och hela dagen hade gått åt nere på stan.

väl hemma så flumma vi runt och hyrde film, pledge this, och åt lite chips, sen vid halv elva gick vi hem till mig där amanda ville att vi skulle gå med henne till granlo och det gjorde vi osså på vägen dit ringde jag johan och bad han hämta mig och anna och köra hem oss till granloholm för jag våga inte gå genom skogen då de va kolsvart ;s han ville bara ha en kram för att ha kört från nacksta, till granlo, till granloholm och tillbaka till nacksta så det va snällt av han :)  då vi kom hem börja anna och jag bli övertrötta och flumma på, anna gjorde nån ninjaspark och flaxa med armarna så vi skratta så vi höll på att pissa på oss. jag kunde inte hålla mig in på toa så jag slet upp skärpet och drog ner byxorna och skulle precis börja pissa men då ropa anna: de kommer en bil! så de va bara att springa iväg med byxorna nere vid knäna och pissa bakom ett hus och vi skratta så himla mycket åt det. gräset killa ju en i röven ;p hahaha. sen gick vi in till anna där vi väckte hennes mamma för vi skratta så mycket och hon kom upp och skratta åt oss och åt upp våra chips :| haha, sen så gick vi ut igen men hamna hos mig där vi satt och snacka lite med alex och barbro innan vi gick tillbaka till anna och fika lite sen gick jag hem och sov ;p

lite kort vad som hände igår, ska lägga upp bilder på de jag köpte senare :)

mens & beväpnade män

blogg för tisdag:

yaah! finns det nått värre än mens? smärtan i magen, illamåendet och känna hur man konstant är arg?! ne fyfan, det är nog det värsta som finns, killar ska va glad att dom inte har det. dom skulle nog känna en "nära-döden-upplevelse" fall dom skulle ha mens då dom klagar så mycket på en lite förskylning. haha.

låg på soffan typ hela dagen och kolla på tv, kan snart alla reklamer som går på tv 3 ;p haha, gick ut på en promenad på cirka en timme vid fem tiden. det va skönt att få va själv en stund och bara få tänka på massa saker utan att nån frågar "vad tänker du på?" gick på ica sen och köpte sallads grejer och gjorde makaronesallad då jag kom hem. kände inte för att äta nått annat :)

åkte ner på stan vid åtta tiden på kvällen för att hämta en grej med bussen från mamma. och då jag satt på en bänk och vänta på bussen tillbaka till granloholm kom det fram en kille och satte sig väldigt nära mig, kunde känna hans lår mot mina, osså sa han: hej och jag sa hej tillbaka. sen sa han hej igen och jag ba: vad är det? han svara att de va inget. fem sekunder senare stannar en mörkblå v70 framför oss och två killar med pistol hoppar ut ur bilen och halvspringer fram till killen brevid mig och tar tag i han och säger att dom ska snacka med han och sen kommer ena killen fram till mig och snackar med mig och sa att dom va från polisen och så. -snacka om att jag vart rädd först, ja tänkte ba: vafan är detta? sen fick jag ju mitt svar ;p haha. men hjärtat gick säkert i 100knyck innan jag fick reda på att de va civilpolisen som kom och tog en kille dom letat efter.

070604 , 14 månader

jag älskar dig så himla mycket mitt muppansikte <3



seg dag & sminkad bror?

aja, dagen vart inte som jag och anna hade planerat. hela dagen sket sig rätt ut sagt. skulle ju ha åkt imorse klockan tio men sitter fortfarande hemma och häckar vid datan i väntan på att få åka till sundsvall. men vi åkte med mamma in till stan och sprang och bytte min och syrrans mobil. och kärringen gav mig en ny mobil, men mitt gamla batteri och mina gamla tillbehör, vilket man inte får egentligen. och hon skyllde på "jag får inte ta tillbaka en bryten förpackning" men hallå? då skulle hon inte ens ta emot mobilen eftersom den är ju använd ;S jävla kärring! ingen annan har ju gjort så och man får inte göra så, man ska ge nya saker osv.. men aja, nog om det. blir bara arg på henne för hon va så störd!
men aaaaa, sitter här iallafall och väntar på att mamma ska ge mig middag eftersom hela dagen vart förstörd pga henne för hon är så seg åh göra sig klar så vi måste ta sista bussen upp, så jag tvingade henne att göra pannkakor med perfekta knapriga kanter. vilket hon ska göra åt miiiig :'D wiwi! 19:40 går bussen så vad ska man göra tills dess då? ;s huuum, blir väl sitta här ett tag och sen packa lite snabbt och snurra ihop nån frissa och sticka iväg ;p

sitter och skrattar så åt robin nu så de finns inte. han skickade ett nytt kort på sig, han är jämt nyduschad på korten han skickar mig men på detta såg det ut som om han nyss lärt sig sminka sig x) haha, eller har jag fel?



haha, tur att han inte blir arg på mig för jag lägger ut kort på han. jag vet att han älskar mig ändå och jag älskar honom som en bror så det finns inget att bli sur för tycker jag. hihi. menmen, nu ska jag ta och packa klart och äta nån pannkaka sen är de dags att åka men smsa nått med mig så är ni söta, 0761488987. PUSS ;*


massa regn idag

det vart ingen promenad idag som jag hade tänkt, känner inte för att gå ut nu när det vräker ner regn. får gå en längre promenad imon istället helt enkelt. får väl fortstätta med ständingen istället, städade rummet förut så jag ska väl bege mig neråt i huset och städa nerevåningen så mamma blir glad. sen ska jag försöka muta henne så hon tvättar åt mig, känner att jag inte vill göra det. lagar hellre middag åt henne och åt oss andra. korvstråganoff och makaroner med sallad ;*

förresten,  imon sticker jag och anna hem till sundsvall igen. det ska bli så skönt att få känna alexanders armar om mig och få den dära efterlängtade kyssen och känna priret i magen. hoppas att jag får vara hos han länge och bara mysa och njuta av sista dagarna som är kvar innan skolan börjar igen. fast jag längtar lite tills skolan börjar ändå, mest för att få träffa flickorna igen. saknar dom så mycket, hilda, emma sofia m.fl. och för att få nått att göra på dagarna, inte så skoj att bara glida på stan dag in och dag ut. men nu ska jag snurra ihop nån mat.

-men va trög jag är ;s glömde publicera inlägget förut för någon timma sen -.-'


eftersom jag åker imon så kanske jag inte kan uppdatera den så ofta men ska försöka att skriva nån rad då och då, kanske från mobilen eller så :)


både negativt & positivt

vaknade imorse med ett ryck och titta ut, det regna idag igen. det är kallt grått och tråkigt idag med, känns som om hösten är här på nått sätt. lite positivt men ändå negativt, det positiva är att dagarna minskar tills jag blir 20 och de negativa är att det snart är snö ute och julafton.. gillar inte julafton nå mer känns de som, samma sak år efter år. vill ha nå nytt. så varför inte servera tacos och cocacola istället för julskinka och julmust? ;p haha.

idag iallafall ska jag ut och gå med anna och sen gå till syrran och kanske låna hennes orbitrek en stund och se om det ger nå resultat efter några gångers användning :) ska även städa mitt rum och försöka städa hela nerevåningen åt mamma och tvätta mina kläder och slänga ner dom i en väska och packa inför hemresan till sundsvall imon eller på tisdag, har inte bestämt vilken dag jag ska åka hem. vill iallafall hem så fort som möjligt för att kunna umgås med alexander ;* saknar han så. har inte prata med han nått sen jag åkte hem till mamma, så saknaden är stor.

ska hitta på nått med heidi nu i veckan. hon fråga om vi kunde hitta på nått så jag föreslog en shoppingdag eller om vi hittar på nått annat, vem vet. men jag ska iallafall gå på stan och kolla efter nå höstkläder, ska försöka få tag i en ny mjukiströja och nå mysiga byxor till. kanske köper nån tröja med men mjukisar är iallafall vad jag är ute efter först och främst. men det slutar väl med att man kommer hem med massa annat och inte det man skulle köpa, som vanligt liksom ;p haha.


men nu ska jag städa mitt rum och anna ska sitta vid datan lite, men skriver väl nån rad sen igen.



promenad med anna

olivia kom ju till mig idag, hon va här hela dagen och lekte och busa med oss. vi åt lite tacos och hon åt lördagsgodis och kolla tecknat i soffan med anna medans jag satt och nörda vid datan en sväng innan jag gick ner och höll dom sällskap några timmar innan jag och anna bestämde oss för att gå ut.

så vid klockan sju tiden gick jag och anna ut på en promenad lite över en timma, det tog lite tid eftersom vi stanna och klappa hästarna längst vägen och sen mötte vi robert och jocke så vi stod och prata lite med dom innan dom åkte vidare. det va en bil som åkte förbi och vinka och sen fem min senare kom den tillbaka och tuta som bara den. jag vet inte vem de va men det får man väl reda på senare antar jag.



vi hamnade hos min storebror där vi träffa camilla, annsofie och gabriel men dom strunta vi och gick ner i källaren och spela lite xbox i brors biorum, det är väldigt mysigt i de rummet. vinröda tapeter med afrikanska masker på väggen och massa ljus och sånt myspys, ska ta kort sen så får ni se hur det ser ut. ni kommer gilla rummet lika myckte som jag gör.
menmen, nu ska jag och anna slå på en film och sen ska vi väl sova antar jag, ska upp och städa mitt rum imorgon och gå ner till syrran och träna lite med hennes orbitrek :) sov gott sötpropp'z ;*


100% bestämt

nu har jag bestämt mig helt för att sluta med godsaker och sånt trams, ska bara äta gurka och morötter på lördagar som "lördagsgodis" och sen ska jag inte äta nått onyttigt på vardagarna. ska äta som vanligt fast mindre portioner och vatten till. bestämde mig helt nu när mamma sa "du har gått upp i vikt michaela" -hallå?? som om jag inte vet det redan? ;S blir så jävla less på att hon jämt ska säga de så då jag kommer hem.. hon kan kolla på sig själv innan hon säger nått tycker jag. blir så less på såna människor som är tjock själv osså säger dom åt andra att dom har gått u vikt osv.. men ändå så gör hennes ord mig så arg så jag bestämmer mig för att göra nått åt saken och nu ska jag verkligen visa henne att jag ska gå ner utan hennes jävla hjälp. jag ska klara mig själv. tur att man ba kan sticka iväg och va ute och gå en stund och gå till syrran och använda hennes orbitrek. yesyes, nu ska de bli ändring på en gång! ska visa kärringen asså....

jag vet att jag ha sagt det hundra gånger att jag ska gå ner i vikt och banta och sluta med godis osv. det har gått bra ett tag och jag har gått ner men sen så har jag liksom tappa allt och gått upp i vikt men nu ska jag ner i vikt och försöka stanna där :)

önska mig lycka till :*
ska på en promenad nu så jag uppdaterar senare och lägger in bilder


snarkning & för lite lön

vaknade idag av att anna låg och stirra på mig och sen sa hon "du små snarkade i natt" jag tänkte "wft, jag brukar ju inte snarka förutom då jag är förskyld" men men, vad gör man? haha. sen låg vi och skratta åt det kanske tjugo minuter innan jag kom på att jag måste smsa min chef med mina tider och hur mycket jag ska få i lön. så jag skrev upp alla tider i ett sms och hur mycket jag skulle få och då fick jag ett surt sms tillbaka om att jag bara skulle ha si och så mycket, så hon skulle dra av 500kronor för jag kunde ju inte få så mycket som jag hade jobbat ihop tyckte hon på nått konstigt sätt, hon "trodde" bara jag skulle ha 150kr per gång och inte i timmen. liksom bussen kosta liksom 150kr från mig och till henne och hem igen och då kunde ja ju få tjäna någon kr extra tyckte jag, man vill ju inte jobba gratis precis. menmen, får väl se hur mycket hon sätter in på kontot då.

liksom hon fråga vad jag ville ha i timmen och då sa jag klart och tydligt minst 150kr timmen eftersom bussen kosta 150kr upp och så, och det gick hon med på och tyckte det va helt okej, men nu när hon ska betala ut lönen har hon ändrat sig ;s lite dålig stil tycker jag faktiskt .. visst det kanske är 500kr men det är ju ändå 500kr som jag jobbat ihop och då skulle jag ju få hela min lön tycker man.
liksom jag behövde ju dom där 500kr, men aja ingen idé att tjaffsa om det, får hoppas på att man får jobba lite mer innan skolan börjar. jag behöver ju verkligen pengarna eftersom det lät på henne att jag skulle få jobba mycket så jag sa nej till dom andra jobben. men jag fick ju jobba piss lite, suuck! man får väl leta sig ett seriöst jobb under helger och lov och hoppas på att man får sin rätta lön och inte halva..

baby, i love u

stunder som denna saknat jag dig så himla mycket. önskar att du kunde komma in genom min sovrums dörr och hålla om mig på de dära sättet du bara kan. känns som om det va jätte länge sen jag fick känna din kropp mot min och möta dina läppar i en underbar kyss. jag saknar alla dom fina stunder vi ha vart med om nu dom sista veckorna. vill så gärna somna bredvid din sida och vakna upp av att du snurrar på dig och lägger armen om mig åh pussar mig i nacken. jag är så glad att det är du och jag igen, på riktigt, nu är de vi nu och föralltid. inget ska få skilja på oss igen. tre veckor paus behövdes för att få hela förhållandet på fötter igen. det är en underbar känsla som finns i kroppen på mig, en känsla som aldrig funnits där förr. älskling, du är min lilla fjäril i magen och jag vill alltid ha den i min kropp. känner mig nykär igen på nått sätt, det är en magisk känsla. jag vet inte hur jag ska förklara hur det känns i kroppen på mig. jag kan inte låta bli att le då jag tänker på dig och alla fina minnen.




och varje gång du säger att du älskar mig önskar jag att du kunde känna mina hjärtslag, känna hur hjärtat gör en kullebytta. du får mitt hjärta att slå dubbla slag. om du bara visste vilken trygghet jag känner då du håller om mig eller vilken känsla jag känner då våra läppar möts, det är två känslor som inte går att beskriva med ord. för mig är du allt, min man, min pusselbit, min stjärna på himlen, du gör mitt liv värt att leva. jag vill aldrig vara utan dig baby, du är de fina i mitt liv, du är min mening. jag är inte hel utan dig. jag vill ha dig vid min sida föralltid, jag älskar dig så otroligt mycket. om jag bara kunde förklara i ord hur jag känner så du förstår att du är den enda killen jag vill leva mitt liv med. det vi har är äkta kärlek, och en dag ska vi stå vid altaret och lova varandra evig kärlek som man och hustru.
2007/04/13 <3


kalas, lek & börna

idag va vi ju ner till syrran och fira hennes 22 årsdag. det vart massa glass och kakor och sånt mumsigt men blev även en massa skratt, lek och lite suraminer. en surmin kom från mig då jag såg hur sne min näsa är. den är nått otroligt ful så jag blir bara sur/ledsen då jag ser den. ska göra en näsoperation sen då jag får tillräckligt med pengar så nu ska de sparas som bara den så näsan blir fin och jag blir nöjd. vill nästan inte lägga ut kort på mig själv nu mera bara för näsan är så ful, är rädd för va folk ska säga tror ja ;S uscha! men de blir väl bättre sen antar jag :)

annars va kvällen kanon bra, va ut och lekte med barnen lite och kolla tve och myste med olivia. hon är jätte solbränd så det ser ut som om hon är halv utlänning och själv är man krit vit så folk undra om man vart i blekningen och sola xP haha! men de är väl sånt man få ta då, tur att de finns brun utan sol och solarium ;*
då vi va ute och lekte så slog olivia sig på benet så hon vart surig och gabriel slog sig själv med sopen så han börja gråta och sen sa ja "du är allt bra knäpp du som låter sopen anfalla dig" då börja han skratta och sen va allt bra igen.



alicia har vattkoppor den lilla stackarn så hon fick inte vara ute och leka med oss andra men vi tog ut henne en liten stund, kanske fem min, så hon också fick vara med. hon satt vid ytterdörren och skrek och banka så jag kunde inte låta bli att ta ut henne. hon är så söt nu när hon börja prata och gå själv och hon har såna söta tjockisfossingar :'D wiwi.
då vi skulle åka hem så börna bror med sin bil så olivia och gabriel börja tok skratta och sen skratta mamma och sa "nu ska jag visa ungjävlen vad börna är" och hon börna så de lät över hela området. annsofie, camilla och cecilia skratta så dom höll på att pissa på sig då mamma sa "än är de liv i kärringen" sen börna hon iväg igen! haha, kunde inte låta bli att skratta åt henne. hehe, menmen. nu ska jag gå ner och ta en macka och sen kolla film med anna och dom andra tror ja. anna ska sova här tills på tisdag så de är därför hon näms hela tiden, sen åker vi hem till sundsvall igen och är där resten av sommaren, iallafall jag :) men vi hörs sötpropp'z ;*

redan augusti

imorse då anna och jag vakna tänkte ja "det är redan augusti.snart julafton igen, snacka om att tiden går fort" så klev jag upp och vicka persiennen och såg att det va ett typiskt höst väder, mulet kallt och tråkigt. men ändå så vart jag glad då jag såg det, skönt att få slippa solen och dessa +45 grader. en tidig höstdag kanske man kan säga.. ?

idag iallafall ska jag, anna, emma och mamma åka ner till syrran och fira henne, hon blev 22 igår men bror jobbade så vi firar idag istället för han ville också vara med. så det blir tårta med jordgubbar och massa mums, kommer nog en hel del folk eller så blir de bara våran familj idag så får hon fira med sina kompisar nån annan dag.
jag som hade tänkt sluta äta onyttigt på vardagarna och bara unna mig lite popcorn på lördagar, men aja får offra mig idag då för syrrans skull ;p haha. ska börja ut och gå ännu mera nu när det inte är så varmt ute, nästan så jag längtar tills hösten kommer för då är det lagom varmt och skönt ute så då kan man ta massa promenader och börja med simningen till vintern :)

menmen, ska göra mig klar nu och gå ut och plocka massa jordgubbar och hallon ute i mammas trädgårdsland och sen snurra ihop en tårta till annsofie. lägger upp bilder på bilddagboken senare. vi hörs sötpropp'z :*

fotodags & musiktips

kände att det va dags att ta nå nya kort som kunde fylla upp min bilddagbok men även min blogg, nya kort som ingen sätt innan. tog endas tre kort och dom vart rätt så bra men dom duger tills jag känner för att ta nya kort igen ;p hehe, känner inte för att ta kort nu under sommaren. man svettas ju bara bort sminket ute i solen och jag vill verkligen inte ta nå kort då fräknarna lyser upp hela ansiktet. pinsamt nog att joakim skrev på msn att han sätt mig på bussen, osminkad!



sitter även här med anna och lyssnar på lite ny musik som nyligen har kommit över till min dator. vissa kanske är gamla men dom är så himla bra, vill inte byta låtar för dom är så bra. haha, nåra av dom är;

duffy - mercy
rihanna - take a bow
colbie caillat - bubbly
kate ryan - ella elle l'a
veronica maggio - stopp
lil wayne - one night only
katy perry - i kissed a girl
flo rida feat sean kingston - roll
amanda jenssen - amarula tree
lady gaga feat. colby odonis - just dance
mange schmidt - känslan kommer tillbaks
adam tensta - before u know it (prod. leslie)

ne nu ska jag och anna lägga oss och sova, klockan är 02:30. godnatt ;*


tillbaka till bloggen

yes, då va man hemma igen så nu är de dags för ett meningslöst inlägg igen ;p
saknat mig? (a) vet att en del har gjort det ;* puss på er!


ja under dessa två veckor som jag ha vart borta har jag vart med alexander, anna, linus, bea m.m och jobbat och bara tage det lugnt, ha haft lite semester kanske man kan säga ..? känns skönt iallafall att få komma bort en stund ifrån de vanliga.

idag har det vart en ovanligt lugn dag, ha haft ont i huvudet hela dagen så det känns skönt att ta de lugnt. har precis kommit hem från sjön, ha vart och bada och sola med anna och min familj. vi hade de väldigt trevligt faktiskt :) så nu ska vi duscha av oss och fixa nån middag och sen bara sitta ute och ta de lugnt i kvällssolen :) känner inte för att göra nått speciellt ikväll. ska iallafall sätta mig och räkna mina timmar som jag har jobbat och sen skicka dom till pernilla så hon kan sätta in min lön, så få se hur mycket det blir :) sen då den kommer ska jag ta med anna på en liten tur och kanske ta en låååång tur ner till falun och glassa där med bästis, saknar henne så så jag måste ner till henne :'D



ska iallafall vara med anna tills på tisdag då det bär av hem till sundsvall igen, känns skönt att ta två ställen som man kan kalla hem, eller jag kanske har tre stället. alex familj, annas familj och min familj. jo det blir nog tre hem, tre trygga hem!
fick en ny parfym av "mamma marina" och den luktar sååå gott! men de roliga är att jag, anna, bea och marina har samma parfym så vi luktar likadant :D haha, som anna sa "nu luktar hela familjen samma" ja de stämmer, ni är en del av min familj och jag vill aldrig vara utar mina familjer, dom är de bästa jag har :) menmen, nu ska jag duscha och greja.
vi hörs nått sötpropp'z :*

men nu när jag är hemma igen, iallafall fem dagar, så kommer de mer blogginlägg, bra va?

min nya blogg

bara för att jag kände för att skapa en ny bilddagbok så känns de som om jag måste skapa en ny blogg med, vill liksom ha nytt och fräsht. orkar inte med alla som ska spejja och snoka på saker åt mamma osv. så denna blir bara för vänner och dom som jag tycker ska få läsa min blogg. så läs och kommentera massor så blir jag glad :)

gjorde en ny igår men fick en bokstav förmycket i lösenordet osså kom ja inte på vilken de va så jag fick göra en ny igen, lite irriterande men aja, tog inläggen från den förra och klistra in :)

RSS 2.0